Velilerimizin Yorumları

Bu sayfada velilerimizin okulumuz hakkında yaptığı değerlendirmeleri okuyabilirsiniz.

default image

Son zamanlarda aldığım kararların en yerinde olanı kızımı size emanet etmek oldu..Çocuğumun bilerek,görerek,yaparak ve yaşayarak eğitim almasını sağladığınız için,ona ailesinin yanında nasıl güvendeyse sizin yanınızda da ona bu güveni verdiğiniz için,hayatımızda bizim vermeye çalıştığımız ama tamamlayamadığımız sosyalliği,arkadaşlığı,paylaşmayı ona öğrettiğiniz için önce çocuklarımızın sevgili öğretmeni ablaları Melike öğretmene daha sonra okul idaresine sonsuz teşekkürler. .

Aslı Çolak Emrcksn 03/07/2017

default image

Çocuklarımızın eğitim dönemlerinin ilk öğretmenleri olan annelerimizden sonra yavrularımızın hayata hazırlanmasında ki süreçte kaliteli bir eğitim veren Deniz Yıldızı Anaokulu değerli yöneticisi Yasemin Hanım'a ve öğretmenlerimize gösterdikleri yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

Deniz Yıldızı Anaokulu; çağdaş, modern, eğitimli, kültürlü çocuklarınyetişmesi için vazgeçilmez bir eğitim kurumu....

Serdar Akpoyraz 03/07/2017