Günlük İşleyiş

• Okul eğitim saatleri : 07:30 / 19:00
• Okula devam ve zamanında gelmek esastır. Hastalık halinde ,öğrencinin okula gelemeyeceği velisi tarafından bildirilmelidir.
• Bulaşıcı hastalık durumlarında hastalığın bulaşıcı özelliğinin bittiği doktor raporu ile belgelenerek okula iletilmelidir.
• Öğrenci okuldan, velisi dışında biri tarafından alınması durumunda, mutlaka okul idaresine önceden bilgi verilmelidir.
• Okulumuzda doğum günü kutlamaları yapılmaktadır. Bunun için kutlama yapılacak günden en az bir hafta önce sınıf öğretmeni ile iletişime geçilmelidir. Doğum gününde verilen ihtiyaç listesinin dışına çıkılmaması, abartılı kutlama malzemeleri ve hediyelerden uzak, mutlu bir anı paylaşmaya odaklanılması tüm velilerimizden rica edilir.
• Şeker, çikolata ve benzeri sürprizlerin son yıllarda çocuklarda sıklıkla görülen gıda alerjisi nedeniyle okula gönderilmemesi rica edilir.