Kurucumuz

Yasemin Çaktumak

Değerli Deniz Yıldızı Anaokulu Velileri ,

Yaşadığı topluma karşı sorumlu bireyler yetiştirme misyonuyla kurulan okulumuz, hedeflerine yönelik eğitim programları ve programın amacını tam olarak kavramış eğitim kadrosu ve eğitim materyalleri ile kapılarını sevgili öğrencilerine açıyor. “ Deniz Yıldızı Anaokulu Veli El Kitabı” önemli yeniliklerimizden biri olan sizlere , akademik programlarımız, günlük programlarımız ve okulun genel işleyişiyle ilgili sizin de bilmek isteyeceğiniz bilgiler sunmak için hazırlanmıştır.

Sizler için hazırladığımız bu el kitabıyla önemli olduğuna inandığımız bir çok bilgiye rahatlıkla ulaşacağınıza inanıyoruz. Eğitimin evde başlayıp okulda devam eden bir bütünsel süreç olduğu inancıyla, sizlerle oluşturacağımız tutum birlikteliğinin, çocuklarımızın yarınlara sağlıklı bir şekilde hazırlanmasında etkin rol oynayacağını düşünüyoruz. 9. Yılımızın heyecanı ve coşkusu ile başladığımız yeni akademik yılın hepimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yasemin Çaktumak
Deniz Yıldızı Anaokulu Kurucu Müdürü