Servis

Okulumuza ait dört ayrı servis aracımız bulunmaktadır. 4 şoförümüz ve 4 servis öğretmenimiz servislerimizde hizmet vermektedir. Çocuklarımızın ailelerine en kısa sürede ve güvende ulaşmaları için servis güzergahları bölge bölge ayrılmıştır. Araçlarımızda emniyet kemeri, bebek koltuğu ve Araç Takip Çipi bulunmaktadır. Araçlarımızın internet üzerinden hız ve bulunduğu nokta takibi yapılmaktadır.

Okulumuzun kendine ait kapalı garajı vardır. Çocuklarımız giriş ve çıkışları servislerimizle kapalı garajımızdan yapılmaktadır. Ulaşım araçlarında çocuklarımıza yardımcı olmak amacıyla en az bir görevli bulunmaktadır. Trafik kuralları ve önlemleri gereği doğrultusunda, araçların her koltuğunda emniyet kemeri bulunmaktadır ve görevli tarafından doğru kullanımı sağlanmaktadır.